Handbol

Pascual: “A Colònia no s’hi ha de veure reivindicacions personals, els títols sempre queden pel Barça”

Raúl Entrerríos qualifica “d’extraordinaria” l’experiència de viure unes semifinals europees amb el seu germà Alberto en la banqueta rival, la del Nantes

L’entrenador del Barça d’handbol Xavi Pascual i el capità Raúl Entrerríos han comparegut aquest migdia en una roda de premsa telemàtica abans de la final a quatre de Colònia, que comença dissabte amb la semifinal contra el Nantes (18 h). L’altra semifinal la jugaran el París Saint-Germain i l’Aalborg (15.15 h).

Tant pel tècnic barceloní, que no continuarà al Barça, com pel central asturià, que posarà fi a la seva carrera esportiva després dels Jocs, serà un final d’etapa. En tot cas, Pascual no hi vol veure cap mena de reivindicació personal en la cita: “A vegades estem intentant que els títols els guanyin algunes persones, alguns entrenadors, alguns jugadors, alguns directius, alguns presidents, i al final els títols son pel club, queden pel club. I en aquest cas nosaltres intentarem guanyar el títol pel Barça perquè és el que hem de fer, independentment del que hi hagi de forma individual. Cada vegada que anem a Colònia ho intentem i ho tornarem a intentar ara. M’ho plantejo com una altra oportunitat per tornar a guanyar una Champions.” En aquest sentit, Pasqui tampoc té a hores d’ara sensacions diferents pel fet de tractar-se dels últims partits a la banqueta del Barça després de més de dotze anys: “Tinc ara mateix massa preocupacions per preparar el partit i la final a quatre. Estem totalment concentrats amb el que podem aportar. Ara no tinc cap sensació o emoció diferent. Un cop allà, ja ho veurem després dels partits, però ara estic concentrat amb els entrenaments i la preparació.”

El Nantes, en forma

Pel que fa al terreny esportiu, Pascual destaca el bon moment del Nantes: “Ara mateix és l’equip que més en forma està dels quatre, clarament. Les dues eliminatòries prèvies han estat espectaculars i deixar fora el Kielce i el Veszprém no és perquè sí. S’ha anat notant la mà d’Alberto Entrerríos a mida que ha avançat la temporada. És un rival perillosíssim. Té un porter extraordinari [Emil Nielsen], que està també en un moment de forma molt bo, i col·lectivament tenen bastant clar el que fan.”

El duel entre els germans Entrerríos

Al seu torn, Raúl Entrerríos s’ha referit al fet d’enfrontar-se al seu germà Alberto en les semifinals. “Estic feliç pel meu germà perquè ha aconseguit una cosa extraordinària amb el Nantes. Ha accedit a la final a quatre i a més després de superar obstacles molt complicats durant en les eliminatòries. Poder viure una experiència així amb el meu germà és extraordinari. Ho valoro moltíssim. Tots dos intentarem aconseguir aquest títol tant preuat i il·lusionant. Un cop allà, cadascú intentarà fer el seu treball de la millor manera possible”, ha comentat Raúl, que en els últims dies arrossega molèsties al bessó i al tendó d’Aquil·les del peu dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)