Handbol

Doble final d’etapa

Handbol. Xavi Pascual, com a entrenador, i Raúl Entrerríos, com a jugador, afronten l’última final a quatre de Colònia amb el Barça

L’entrenador Xavi Pascual i el capità Raúl Entrerríos són a dos partits de tancar una etapa en el Barça, i ho poden fer de la millor manera possible assolint l’anhelada desena copa d’Europa en la final a quatre de Colònia. La primera cita serà dissabte amb la semifinal contra el Nantes (18 h). El tècnic barceloní defuig tota reivindicació personal en el seu últim repte al Lanxess Arena: “A vegades estem intentant que els títols els guanyin algunes persones, alguns entrenadors, alguns presidents, i al final els títols son per al club. M’ho plantejo com una altra oportunitat per guanyar una Champions.” Pascual diu que tampoc té a hores d’ara sensacions especials pel fet de ser els últims partits amb el Barça: “Ara mateix tinc massa preocupacions preparant la competició. Un cop allà i després dels partits ja ho veurem.” El tècnic considera que el Nantes és l’equip que està més en forma de la final, i Raúl Entrerríos qualifica “d’extraordinària” l’experiència de jugar una semifinal europea amb el seu germà Alberto en la banqueta rival: “Estic molt feliç pel que ha aconseguit, però un cop allà cadascú intentarà fer la feina de la millor manera possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)