Waterpolo

Acte de reconeixement a Manel Estiarte i Duocastella

Les piscines de Manresa ja porten el nom del llegendari exjugador de waterpolo, participant en sis edicions dels Jocs Olímpics

Les piscines municipals de Manresa ja s’anomenen amb tots els honors Manel Estiarte i Duocastella, el llegendari exjugador de waterpolo nascut el 1961 a la capital bagenca i participant en sis edicions dels Jocs Olímpics. Aquesta tarda s’ha descobert la placa que llueix el seu nom, acompanyat de la consellera de la Presidència Laura Vilagrà, de l’alcalde de la ciutat, Marc Alcoy, i de la nova secretària general de l’Esport, Anna Caula. Es compleix així una iniciativa que va impulsar fa un parell d’anys el CN Minorisa i que va rebre el suport dels estaments esportius de tots els àmbits. També ha assistit a l’homenatge el president de la Federació Catalana de Natació (FCN) Enric Bertrán. El reconeixement a Estiarte s’ha inclòs en els actes del centenari de la FCN i ha estat el preàmbul del partit amistós entre la selecció catalana i el dels Estats Units, l’autèntic dream team del waterpolo mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)