Tennis taula

Els títols de lliga, de copa i l’individual és decideixen en sis dies a la bombolla d’Antequera

Els ‘play-off’ per decidir el campió i els descensos de les superdivisons s’inicien dissabte

En només sis dies i partir d’aquest dissabte i fins el proper dijous es decidiran els títols de lliga, de les copes i els individuals, masculins i femenins. S’ha creat una bombolla de tennis de taula a Antequera i el dissabte 12 i diumenge 13 es finalitzaran totes les competicions de lliga, i es decidiran els títols, els descensos i els ascensos. Del dilluns 14 al dimecres 16 es jugaran la copa masculina i femenina –la competició per equips de l’estatal–, i el 16 i 17 es disputaran les proves individuals del campionat d’Espanya absolut. Més endavant i en el mateix lloc es disputaran del 22 de juny al’1 de juliol els campionats estatal per edats.

Dissabte s’inicien els play-off de la superdivisió femenina i masculina amb equips catalans implicats en la lluita pel títol i per eludir el descans. En la màxima categoria estatal femenina el Reus Ganxets Miró jugarà (9 h) contra el Covicsa Santa Eulàlia en els quarts de final, i si passa a la semifinal s’enfrontarà a la tarda contra l’UCAM Cartagena en la semifinal. El Girbau Vic com que va acabar primer del seu grup en la primera fase ja està en la semifinal i jugarà (16 h) contra el guanyador de l’altre partit de quarts, l’Hujase Jaén Paraíso Interior o el Vidrio Service. La final serrà diumenge (10 h). El Balaguer Piera Ecoceràmica jugarà (11.30 h) el play-off de descens contra el Tecnigen Linares.

En la categoria masculina l’Asisa Borges Vall s’enfrontarà en els quarts de final (9 h) contra el CT Múrcia i si guanya i passa a la semifinal a la tarda (16 h) i s’enfrontarà al Cajasur Priego. En el play-off de descens el CER l’Escala s’enfrontarà al Doc Servicios Híspalis (11.30 h) per mantenir-se una temporada més a la màxima categoria estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)