Natació

L’equip espanyol, segon en la rutina tècnica del preolímpic de Barcelona

La selecció de Mayuko Fujiki, amb cinc catalanes, suma 90,5506 punts i està amb molt bona situació per segellar demà la plaça per als Jocs en l’exercici lliure

La selecció espanyola, amb les cinc integrants catalanes en l’equip titular i les dues reserves, ocupa el segon lloc del preolímpic de Barcelona després de la rutina tècnica i afrontarà amb molt bona predisposició la jornada lliure de demà, que acabarà de decidir els tres conjunts que es guanyen la plaça per a Tòquio. La selecció de Mayuko Fujiki ha trencat la barrera dels 90 punts (90,5506) i ha millorat notablement l’actuació de l’europeu de Budapest (89,770), que aleshores li va valer la tercera plaça. El conjunt espanyol només ha cedit davant d’Itàlia (90,7917), absent a la capital hongaresa per lesió, i ha quedat a força distància de les altres aspirants, Grècia, dirigida per Anna Tarrés i Bet Fernández (87,3990), França (87,051) i els Estats Units d’Andrea Fuentes (86,8550).

L’equip espanyol l’han format les catalanes Ona Carbonell (CN Sabadell), Berta Ferreras, Paula Ramírez i Iris Tió (CN Kallípolis), i la capitana Txell Mas (Les Franqueses), a més d’Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla), Sara Saldaña (Sincro Retiro) i Blanca Toledano (Real Canoe). En aquesta ocasió Abril Conesa (CN Granollers) i Cecília Jiménez (Les Franqueses) han estat les reserves. L’equip liderat per Fujiki ha interpretat una coreografia que fusiona el llenguatge dels signes japonesos amb el flamenc, al ritme de la guitarra de Juan Manuel Cañizares i amb música de Salvador Niebla. En la rutina lliure de demà serà el torn de la Teoria de l’Evolució de Darwin i les iguanes de les illes Galàpagos, que tant bona acollida va tenir en l’europeu.

Tres plates en les superfinals de les World Series

A la piscina Sant Jordi de Barcelona es disputa paral·lelament el preolímpic i la superfinal de les World Series. En la modalitat d’equip tècnic, el conjunt espanyol ha mantingut la segona plaça perquè la selecció de Canadà, que ja té plaça fixa per als Jocs, no l’ha pogut superar, amb una nota de 88,9380 punts. També han pujat al segon graó del podi Emma García (CN Sabadell) i Pau Ribes (CN les Franqueses), en el duet mixt tècnic (86,0043), i el jove Dennis González (Kallípolis), en el novedós solo tècnic masculí (77,0284).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)