Handbol

Josep Espar diu en la seva presentació que se sent amb deute amb la UE Sarrià

Handbol. El nou entrenador afirma que vol que els jugadors i l’equip vagin millorant dia a dia

La UE Sarrià ha presentat al seu entrenador de la propera temporada en que continuarà a la Divisió d’Honor Plata, Josep Espar. El tècnic ha fet una roda de premsa acompanyat del president Joan Llunell i ha explicat la seva tornada i els objectius de l’equip.

“Em sento una peça més de la historia d’aquest club” ha començat dient Josep Espar, que ha recordat que fa deu anys que està a Sarrià, i també la seva marxa de l’equip a meitat de temporada l’any 2016. “Em sentia amb deute amb el club” ha explicat, i ha comentat que aquest any ha tornat per motius personals a Sarrià i ha tingut l’oportunitat de tornar al primer equip.

El nou entrenador ha confirmat les baixes dels jugadors Roc Segarra, Aleix Martínez i Arnau Rovira, i al parlar de possibles fixatges ha afirmat: “Els millors fitxatges seran que els nostres jugadors millorin un 300 %.” Josep Espar ha comentat que la seva intenció és que l’equip de principi de temporada sigui diferent al del final, i vol fer que els jugadors i l’equip es transformin al llarg de l’any, i jugar millor a final de temporada que al principi. També ha afirmat: “Vull que es jugui de manera intel·ligent”.

Respecte a l’objectiu del curs ha dit que és la permanència, però ha sigut sincer en afirmar: “Amb els jugadors al dia d’avui ho veig complicat.” Una cosa que te clara és que: “L’objectiu dels jugadors en acabar els partits es que sentin que s’ha fet una bona feina i s’ha donat el millor que tenim.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)