Tennis

La marató de Krejcíková

Tennis. Roland Garros. Venç en una llarga semifinal de tres hores i divuit minuts per 7-5, 4-6 i 9-7, i jugarà la final contra Pavliutxenkova

Barbora Krejcíková i Anastasia Pavliutxenkova jugaran demà la final de Roland Garros. Tant per a la txeca com per a la russa serà la seva primera final d’un Grand Slam. Totes dues hi van arribar de manera diferent. Barbora Krejcíková va necessitar 3h18 per derrotar per 7-5, 4-6 i 9-7 la grega Maria Sakkari (17), que va arribar a tenir una pilota de partit. Anastasia Pavliutxenkova (31) només va necessitar poc més d’una hora i mitja per eliminar en la seva semifinal per 7-5 i 6-3 l’eslovena Tamara Zidansek, la jugadora que va superar Paula Badosa en els quarts.

La txeca, 33a del rànquing mundial, es va sobreposar a tot, fins i tot a una bola que li donava el triomf i que ella va celebrar i que l’àrbitre va baixar a revisar i va donar a la rival. La seva paciència i perseverança li va permetre guanyar en la cinquena bola de partit. La russa, de 29 anys, va estar millor en els moments importants i decisius, en un partit força disputat.

Avui serà el torn de les semifinals masculines. Primer s’enfrontaran (14.50 h) Zevrev (6) i Tsitsipas (5), i no abans de les 17,30 h jugaran Djokovic (1) i Nadal (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)