Natació

L’equip espanyol es classifica per Tòquio en ser segon en el preolímpic de Barcelona

La selecció de Mayuko Fujiki, amb cinc catalanes, també és segona en la rutina lliure per darrera el combinat italià

La selecció espanyola, amb les cinc nedadores catalanes en l’equip titular i les dues reserves, s’ha classificat pels Jocs Olímpics de Tòquio en finalitzar en la segona posició del preolímpic que s’ha disputat a Barcelona. L’equip de Mayuko Fujiki ha ocupat la segona posició de la rutina lliure, tal i com va fer en la tècnica, i ha acabat segona del total per darrera d’Itàlia. Amb el muntatge de la Teoria de l’Evolució de Darwin i les iguanes de les illes Galàpagos, l’equip estatal ha sumat 92.3000 punts per un total de 182.8506. Només les ha superat l’equip italià que ha arribat als 93.2332 en el lliure per 184.0249 punts finals. El tercer classificat per Tòquio ha sigut Grècia que ha acabat tercera amb 175.9990 i ha superat per només dues dècimes els Estats Units, quarta amb 175.7882.

L’equip espanyol l’han format les catalanes Ona Carbonell (CN Sabadell), Berta Ferreras, Paula Ramírez i Iris Tió (CN Kallípolis), i la capitana Txell Mas (Les Franqueses), a més d’Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla), Sara Saldaña (Sincro Retiro) i Blanca Toledano (Real Canoe). Mentre que Abril Conesa (CN Granollers) i Cecília Jiménez (Les Franqueses) han estat les reserves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)