Hoquei sobre herba

La selecció estatal jugarà per la medalla de bronze en l’europeu

Ha perdut per 4-1 en la semifinal contra Alemanya, encaixant dos gols en l’últim minut i quan jugava sense portera

La selecció espanyola jugarà per la medalla de bronze de l’europeu després de perdre per 4-1 contra Alemanya en la segona semifinal. El seu rival per pujar al podi diumenge serà Bèlgica que ha estat derrotada per 3-1 pels Països Baixos, l’amfitrió. El conjunt estatal, amb sis jugadores de clubs catalans, ha encaixat els dos darrers gols en l’últim minut quan buscava l’empat i jugava sense portera. Espanya ha encaixat l’1-0 en el minut 3 i ha empatat en el minut 13 amb un gol de Berta Bonastre. Les alemanyes s’han avançat en els darrers segons del tercer quart.

En els darrers quinze minuts el conjunt estatal ha buscat l’empat i a dos minuts del final ha jugat sense portera i amb una jugadora d’atac més. Ha disposat de tres penals corners consecutius i no n’ha marcat cap. Les alemanyes han aprofitat els contraatacs i que la selecció estatal no tenia portera per sentenciar el partit.

Derrota de l’equip masculí

La selecció espanyola masculina ha acabat l’europeu amb una derrota per 2-3 contra França. Espanya, amb dotze jugadors de clubs catalans, s’ha avançat amb un 2-0 i després s’ha deixat remuntar. Amb un empat o una victòria s’hagués assegurat el cinquè lloc la classificació pel proper mundial. Ara està del resultat del partit entre Gal·les i Rússia que es juga aquest vespre (21 h). El combinat estatal acabarà cinquè si gal·lès perd o empata, o no guanya els russos per 12 o més gols.