Handbol

Xavi Pascual: “Hem fet una bona feina, però ara hem d’anar per la final”

Després de superar el Nantes en les semifinals (31-26), el tècnic del Barça Xavi Pascual ha destacat que han eliminat “a un gran rival” i que han fet “una bona feina, però que ara s’ha d’anar per a la final”. I ha afegit: “Ara l’important és recuperar els jugadors. Avui ha estat dur i demà ens espera un rival que serà tant o més complicat del que hem hagut de superar avui.” L’entrenador barceloní ja està focalitzat en l’últim escull per aconseguir la desena copa d’Europa blaugrana: “Estic segur que avui dormiré poc preparant el partit de demà, però no m’importa. No és el mateix preparar una final que el partit pel tercer lloc.”

Al seu torn, el tècnic del Nantes, Alberto Entrerríos, es mostrava resignat després de la derrota i ha admès la superioritat blaugrana: “La diferència entre el Barça i nosaltres no només s’ha fet visible en els últims minuts, sinó durant tot el partit. Ho hem intentat, hem jugat amb molt de cor, però tot i el nostre esforç hem acabat perdent el cap.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)