Tennis taula

El Girbau Vic guanya el títol de la superdivisió

Ha derrotat en la final al Reus Ganxets Miró per 1-4. El Tramuntana Figueres venç en la final de la divisió d’honor

El Girbau Vic ha guanyat el títol de la superdivisió femenina al superar en la final al Reus Ganxets Miró per 1-4. L’equip format per Sofia-Xuan Zhang, Gabriela Feher i Charlotte Carey ha dominat la final des de l’inici. Sofia-Xuan Zhang ha guanyat ajustadament el primer punt per 2-3 contra Anaïs Salpin, i en el segon partit el conjunt reusenc ha empatat al guanyar Jessica Yamada a Gabriela Feher per 3-2. Els enfrontaments ajustats s’han mantingut en el tercer partit i Charlotte Carey ha superar Sara Ramírez per 2-3. Gabriela Feher ha posat l’1-3 en el marcador al derrotar per 0-3 Anaïs Salpin,. El darrer punt del Girbau Vic (1-4) l’ha aconseguit Sofia-Xuan Zhang contra Sara Ramírez en imposar-se per 2-3, amb remuntada final.

La darrera vegada que el títol de lliga es va decidir en una final va ser en la temporada 1995/96 i també la van disputar dos equips catalans. El Bagà es va imposar a l’Epic de Terrassa en els dos partits d’anada i tornada, a fora per 1-4 i a casa per 4-2.

El Tramuntana Figueres ha guanyat el títol de la divisió d’honor femenina. L’equip empordanès, amb l’ascens aconseguit en la jornada d’ahir, s’ha imposat en la final al Parla Drago per 2-4. Gàlia Dvorak i Jana Riera ha guanyat els dos partits que han disputat mentre que Clàudia Caynel ha perdre ajustadament els dos que ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)