Handbol

El BM Granollers renova l’acord amb Fraikin per tres anys més

Fraikin i el Club BM Granollers han signat un nou acord de col·laboració mitjançant el qual l’entitat de lloguer de furgonetes ha renovat la seva condició de patrocinador oficial del BM Granollers per a les tres pròximes temporades reforçant el seu compromís i suport amb el club i la seva afició. L’acord renova una relació que es va iniciar el 2004. En l’acte de la signatura de l’acord han participat Josep Pujadas, president del Club BM Granollers, Antonio Rama, entrenador del primer equip masculí, i els jugadors Antonio García i Adrià Martínez.

Pujadas ha manifestat que “per part del Club valorem molt l’acord i estem molt contents de l’excepcionalitat d’aquests 17 anys junts”. Per l’entrenador del primer equip “Estem molt contents d’aquesta renovació. Que una empresa com Fraikin tan arrelada aquí i a nosaltres segueixi donant suport després de 17 anys és molt important per nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)