Tennis taula

El Reus, el Vic i el Borges jugaran les semifinals de copa

El Figueres ha quedat eliminat en els quarts de final

El Reus Ganxets Miró i el Girbau Vic en la categoria femenina i l’Asisa Borges Vall en la masculina s’han classificat per les semifinals de la copa, la prova per equips de l’estatal, que s’està disputant a Antequera. El Tramuntana Figueres ha quedat eliminat en els quarts de final.

En la categoria femenina el Reus ha superat en els quarts de final l’Alacant (3-0), mentre que el Vic s’ha desfet del Jaén (3-1). El Figueres ha caigut derrotat contra el Linares (3-0). En les semifinals que es jugaran aquesta tarda el Vic s’enfrontarà al Linares i el Reus al Cartagena. En la fase de grups el conjunt osonenc i el reusenc han guanyat tots els seus partits i han acabat primers de grup, mentre que l’empordanès ha acabat segon amb un triomf i una derrota.

En la categoria masculina el Borges ha superat en els quarts de final a l’Arteal per 3-1 i s’ha classificat per la semifinal d’aquesta tarda. En la fase de grups el conjunt de les Garrigues ha acabat primer amb tres victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)