Ciclisme

De la Cruz és segon en l’estatal de contrarellotge, a vuit centèsimes del campió

El sabadellenc ha marcat els millors registres durant gran part de la prova

David de la Cruz (Emirates) ha acabat segon en el campionat d’Espanya de contrarellotge, a només vuit centèsimes de segon del campió, el guipuscoà Ion Izagirre (Astana). El sabadellenc ha marcat els millors registres durant gran part de la prova, però en el tram final el basc ha millorat i ha arribat amb el millor temps després dels 32 quilòmetres de la prova. Jon Izaguirre ha guanyat amb 40:19.97, mentre que David de la Cruz ha fet un registre de 40:20.05, vuit centèsimes més. La tercera posició ha sigut per Carlos Rodríguez (INEOS) amb 41:07.66, mentre que el barceloní Roger Adrià (Kern Pharma) ha ocupat la novena posició amb 41:43.18.

La gironina Mireia Trias (Massi Tactic) ha guanyat la medalla de bronze en la categoria sub-23, després d’ocupar la setena posició de la cursa que han disputat plegades les corredores d’elit i les de la seva edat. El títol absolut ha sigut per la balear Mavi Garcia (Ale’BTC Ljubljana), mentre que Mireia Benito (Massi Tactic) ha acabat cinquena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)