Ciclisme

Dídac Carvacho i Sara Gay es reivindiquen a la Vall de Boï en la copa catalana de BTT

Txell Figueras, favorita i líder de la general femenina, ha caigut i s’ha quedat sense possibilitats

La 7a prova de la copa catalana de TT ha tingut avui un desenllaç inesperat a la Vall de Boï en un traçat amb pujades curtes, exigents i explosives, trams per rodadors i descensos tècnics. En la cursa femenina Txell Figueras (MMR), líder de la general, s’ha destacat des del principi però una caiguda l’ha frenat i això ha donat possibilitats a les seves rivals. Sara Gay (Biking Point) no ha desistit en el seu esforç i s’ha acabat emportant el triomf al davant de Noemí Moreno (73 Factory) i Laura Terradas (Irontech Tecnic). Figueras, amb tot, manté el lideratge.

En la prova masculina el sub-23 Carvacho (Irontech Tecnic) s’ha afegit al grup de favorits i atac en el tram final però el favorit, Cristofer Bosque (Massi) l’ha acabat atrapant i s’han jugat el triomf a l’esprint que ha estat pel primer. Les dues proves següents es disputaran a Vallnord (11 de setembre) i Girona (25-26 setembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)