Handbol

Rangel Luan i Joan Amigó, reforços del Fraikin BM Granollers

El porter brasiler prové del Logronyo i el primera línia català del Niça i tots dos fitxen per dues temporades

El Fraikin BM Granollers s’ha reforçat amb les incorporacions del porter brasiler Rangel Luan, provinent del Ciudad de Logronyo, i del primera línia català Joan Amigó, procedent del Cavigal Nice Handball però format a les categories inferiors del Barça, amb vista a les dues pròximes temporades. També farà el salt definitiu al primer equip Víctor de Sande després de les seves bones intervencions durant el curs passat. Aquests tres reforços serviran per compensar les baixes ja conegudes de Marc Garcia, Borja Lancina, Mamadou Gassama i Pol Sastre. La resta de jugadors continuaran a les ordres d’Antonio Rama, que ha renovat per tres temporades, i Pablo Larrumbide, que ho ha fet per una.

El KH-7 BM Granollers fitxa Caroline Dias

En el KH-7 BM Granollers es manté la incògnita sobre qui ocuparà la plaça de Robert Cuesta a la banqueta després de la seva marxa al Rocasa Gran Canària. Dins el cos tècnic es manté Jessica Bonilla i també marxa Vicente Álamo, que exercirà de segon entrenador al costat de Roi Sánchez a la banqueta de l’Stuttgart. En la plantilla, la gran novetat és el fitxatge de la brasilera Caroline Dias (1,85 m) provinent del BM Morvedre. Són baixa Elaine Gomes i Mireia Torras, i es manté la resta de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)