Atletisme

Esther Guerrero és la millor atleta de l’any 2020

Ha rebut el premi en la Gal·la de l’Atletisme que s’ha fet a Getafe abans del campionat d’Espanya

Esther Guerrero ha estat escollida millor atleta de l’any 2020 i ha recollit el premi en la Gal·la de l’Atletisme que s’ha fet a Getafe com a preludi del campionat d’Espanya que s’inicia demà. La banyolina era una de les tres finalistes juntament amb Teresa Errandonea i Irene Sánchez Escribano. És la primera vegada que Esther Guerrero ha guanyat aquest guardó. En el moment de recollir-ho ha explicat: “Per mi el 2020 va ser increïble, el millor any fins ara. Vaig entrenar molt bé gràcies al meu equip tècnic i al meu entrenador, que també ha recollit el seu premi. Em van saber portar en el confinament i vaig tenir temps. Quan estàs en el moment s’ha d’aprofitar i ho vaig aprofitar i és indescriptible aquella sensació.”

En la categoria masculina el guanyador al millor atleta de l’any ha sigut Orlando Ortega. Els altres dos finalistes han sigut Odei Jainaga i Pablo Torrijos.

Sara Gallego ha estat premiada com la millor atleta femenina de la categoria sub-23, mentre que en sub-20 els dos premiats han sigut Maria Vicente, que no hi ha pogut asistir, i Bernat Erta. Rosa Escribano ha estat escollida com la millor atleta màster femenina i el tècnic Joan Lleonart ha rebut el premi “José Luis Torres” al millor entrenador compartit amb José Luis Mareca. La federació catalana ha estat premiada com la millor federació autonòmica i l’ha recollit el seu president Joan Villuendas. En l’apartat de millors organitzadors de mitges maratons ha estat guardonat la Edreams Mitja Marató de Barcelona. També ha estat premiat Ayad Lamdassem pel seu rècord d’Espanya de marató. No hi ha pogut ser present.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)