Atletisme

Dotze catalans convocats per a l’europeu sub23 de Tallin

En la llista hi destaquen cinc medallistes en el campionat d’Espanya absolut: Sara Gallego, Jaël Bestué, Xènia Benach, Pol Retamal i Bernat Erta

La federació espanyola ha fet pública la convocatòria de 67 atletes per a l’europeu sub23 amb la inclusió de dotze catalans. La competició es disputarà a l’estadi de Kadriorg de Tallin (Estònia), del 8 a l’11 de juliol. Entre els seleccionats, destaquen cinc medallistes en el campionat d’Espanya absolut d’aquest cap de setmana a Getafe: Sara Gallego (or en 400 m tanques); Jaël Sakura Bestué (plata en 200 m i que també està convocada en els 100 m); Xènia Benach (plata en 100 m tanques); Pol Retamal (plata en 200 m); i Bernat Erta (plata en 400 m). Gallego i Erta també estan seleccionats pel relleu llarg, i Bestué i Retamal, pel 4x100 m, a més d’Arnau Monné, que també correrà els 100 m.

Completen la convocatòria Carlos Sáez (1.500 m), Aaron las Heras i Antonio López (5.000 m), Àlex Gracia (perxa), Jaime Guerra (llargada) i Carlota Rodés (10.000 m marxa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)