Tennis

Tsitsipas, primera eliminació il·lustre a Wimbledon

El grec, tercer favorit, ha perdut contra el nord-americà Tiafoe (6-4, 6-4 i 6-3). Djokovic ha de remuntar un set contra Draper (4-6, 6-1, 6-2 i 6-2)

L’eliminació del grec Stefanos Tsitsipas (3) a mans del nord-americà Frances Tiafoe (6-4, 6-4 i 6-3) ha estat la primera gran sorpresa del torneig de Wimbledon, que ha començat avui a l’All England Club. Tiafoe ha estroncat la bona ratxa del tennista hel·lè, que havia arribat com a mínim a semifinals en els tres últims Grands Slams. Abans, el principal favorit, el serbi Novak Djokovic, ha hagut de remuntar un set contra el jugador local Jack Draper (4-6, 6-1, 6-2 i 6-2). En el quadre femení, Garbiñe Muguruza ha tingut un debut molt plàcid contra la francesa Fiona Ferro (6-0 i 6-1) en un partit que no ha durat ni 50 minuts. La pluja caiguda a la capital britànica ha provocat que el programa de joc s’endarrerís quatre hores en les pistes exteriors i que s’hagin hagut de cancel·lar setze partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)