Tennis

Se suspèn per falta de llum el Ramos-Fognini, amb dos sets a sota pel mataroní

El jugador maresmenc tindrà demà l’oportunitat de capgirar una dinàmica negativa (7-6 i 6-2) en la seva estrena a Wimbledon

El mataroní Albert Ramos tindrà demà l’oportunitat d’intentar capgirar un partit que té clarament en contra davant l’italià Fabio Fognini (26) en la seva estrena a Wimbledon. El partit s’ha hagut de suspendre per falta de llum, quan el transalpí dominava amb autoritat per 7-6 (4) i 6-2 (1h28).

El primer parcial ha estat molt equilibrat i s’hagut de resoldre en el desempat, en què tres errades no forçades del mataroní han decantat el set pel bàndol italià (7-4). Inicialment, ha semblat que a Ramos no li ha afectat el cop perquè ha disposat d’una pilota de trencament per col·locar-se amb 0-2. Però Fognini, jugant amb més determinació i confiança, ha salvat el joc i tot seguit ell sí ha signat el primer break del partit (3-1). El jugador maresmenc, incòmode sobre la pista, es queixava de la poca visibilitat i de molèsties al genoll dret. La dinàmica era clarament favorable a l’italià, que amb cops de dreta demolidors ha aconseguit un segon trencament en el setè joc i ha rematat el set amb el seu servei. Amb aquesta dinàmica, la millor notícia per a Ramos ha estat la suspensió del partit en espera que demà tingui un millor dia i pugui arribar la reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)