Handbol

El Barça fa oficial el fitxatge d’Ángel Fernández per una temporada

Prové del Kielce i suposa la primera incorporació per a l’equip d’Antonio Carlos Ortega

El Barça ha fet oficial el fitxatge de l’extrem esquerre cantàbric Ángel Fernández pel curs vinent. És la primera incorporació per a l’equip d’Antonio Carlos Ortega i servirà per cobrir la baixa del danès Casper Mortensen. Fernández, internacional de la selecció espanyola, ha jugat les tres darreres temporades al Kielce, on ha guanyat dues lligues poloneses (2018/19 i 2019/20), a banda d’una copa (2018/19). Anteriorment, havia jugat al Ciudad de Logronyo durant cinc temporades i dues més al CD Torrebalonmano. El jugador cantàbric conformarà la parella d’extrems esquerres blaugrana, juntament amb el català Aitor Ariño, que s’està recuperant d’una intervenció dels lligaments del genoll.

Les seves primeres paraules han estat per als mitjans oficials del club blaugrana: “És un repte molt important intentar revalidar tots aquests títols pel curs vinent, però estic molt content de ser aquí. Vaig complint etapes com a jugador i ara en el Barça és com si arribés a l’etapa final. Poder guanyar la Champions és el somni de qualsevol jugador d’handbol, a més dels títols espanyols perquè vaig estar cinc anys a Logronyo i em vaig fer un tip d’obtenir subcampionats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)