Atletisme

Esther Guerrero encapçala el cartell del míting de Barcelona

Es disputa dijous amb la presència de nombrosos campions estatals a Getafe

La banyolina Esther Guerrero (New Balance), flamant triple campiona d’Espanya de 1.500 m, encapçala el cartell del míting de Barcelona, que es disputa dijous a a l’Estadi Joan Serrahima. Guerrero competirà aquest cop en els 800 m, on calibrarà el seu estat de forma amb la campiona a Getafe, l’andalusa Natalia Romero (Unicaja), líder espanyola de l’any amb 2:02.26. Guerrero i Romero son dos dels nombrosos campions estatals que competiran a la capital catalana en una reunió condensada amb poc més de dues hores (de 19h a les 21.05 h). També destaca la participació de Carlos Mayo, que a l’estadi Juan de la Cierva de la població madrilenya va protagonitzar una de les grans sorpreses amb la victòria en els 5.000 m sobre el flamant recordista espanyol Mohamed Katir. El fondista aragonès correrà en els 1.500 m, on també coincidirà amb el reusenc Abdessamad Oukhelfen, bronze en els 5.000 m de Getafe.

Altres campions estatals inscrits a Barcelona són Laura Redondo, que viurà l’enèsim duel en martell amb Berta Castells, la basca Teresa Errandonea, que competirà al costat de la vilafranquina Xènia Benach en els 100 m tanques, Carlos Tobalina (pes) i Xesc Tresens (alçada). En l’aspecte internacional destaca la presència del velocista equatorià del Barça Alex Quiñonez (200 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)