Atletisme

La marató de Barcelona arriba als 10.000 inscrits en una sola setmana

La cursa es disputarà el 7 de novembre i s’espera arribar al nivell de participació de les últimes edicions

La Zurich Marató de Barcelona, que es disputarà el 7 de novembre, ha arribat als 10.000 inscrits una setmana després d’haver-se obert les inscripcions, segons han anunciat avui els organitzadors. Després de més d’un any sense disputar-se a causa de la pandèmia, hi ha ganes de córrer la marató, atesa la bona resposta dels aficionats en només set dies. Amb aquesta bona arrencada s’espera que es pugui arribar al nivell de participació de les últimes edicions disputades. En l’edició del 2019 hi van competir 17.465 corredors.

En les primeres dades facilitades per l’organització es destaca que un 18% dels inscrits són dones i un 51% del total son estrangers. En aquest sentit, destaquen els corredors originaris de França i el Regne Unit, seguits en menor percentatge per fondistes d’Itàlia, Alemanya i Bèlgica. El termini d’inscripció es tancarà l’1 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)