Atletisme

Esther Guerrero signa la millor marca espanyola en 800 m (2:01.21)

La migfondista banyolina ha brillat en la primera part d’un míting de Barcelona deslluït per algunes baixes d’última hora

La banyolina Esther Guerrero (New Balance), que diumenge va segellar el seu tercer títol estatal en 1.500 m a l’aire lliure, ha tornat a demostrar la seva ascendència en les curses de mig fons i aquesta tarda en el míting de Barcelona ha signat la millor marca espanyola de l’any en 800 m (2:01.21), imposant-se amb autoritat a la campiona a Getafe, l’andalusa Natàlia Romero. Guerrero, rere la llebre Elena Moreno, ha cobert la primera volta a la pista en 58.85 i en el tram final ha incrementat l’avantatge respecte a les seves rivals. Romero ha estat segona amb 2:03.14. La reunió barcelonina, dos dies després que s’acabés el termini per aconseguir les marques mínimes pels Jocs, ha quedat deslluït per algunes baixes d’última hora.

Guerrero, que ha estat designada com la millor atleta espanyola del 2020, ha fet una valoració positiva de la seva actuació a l’Estadi Serrahima. “Bàsicament venia a provar-me. M’hauria agradat baixar de 2:01, però estic contenta perquè m’he trobat molt bé i crec que en l’últim 200 hauria pogut córrer una mica més si algú m’hagués collat fins al final. Les sensacions són molt bones, estic contenta de la cursa i d’haver corregut a Barcelona, que feia temps que no ho feia”, ha sentenciat.

Les pròximes cites de Guerrero, ja en la distància dels 1.500 m, seran diumenge en la lliga del Diamant d’Estocolm i el divendres 9 de juliol a Mònaco. Després se centrarà a afinar el seu estat de forma amb vista als Jocs de Tòquio i en el tram final de curs reprendrà les competicions de la lliga del Diamant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)