Tennis

Paula Badosa va amb pas ferm

Tennis. L’empordanesa es classifica per a la tercera eliminatòria de Wimbledon en derrotar per 6-4 i 6-1 Putínseva. Medvédev, Zverev i Federer guanyen en tres sets i menys de dues hores

Paula Badosa ja és a la tercera eliminatòria de Wimbledon després de derrotar per la via ràpida Iulia Putíntseva per 6-4 i 6-1 en una hora i vint minuts. L’empordanesa, 30a favorita, sempre va dominar la la kazakh, 43a del rànquing mundial, i va anar al davant en el marcador. Paula Badosa va amb pas ferm sobre la gespa de Wimbledon i mai havia arribat tant lluny en aquest Grand Slam. La seva pròxima rival serà la polonesa Magda Linette, que va protagonitzar la sorpresa de la jornada i va derrotar la tercera cap de sèrie, la ucraïnesa Elina Svitolina, per 6-3 i 6-4 en una hora i cinc minuts. La primera favorita del quadre femení, l’australiana Ashleigh Barty, va vèncer la russa Anna Blinková per 6-4 i 6-3.

En el quadre masculí el segon favorit, el rus Daniil Medvédev, va anar per feina i va eliminar en poc més d’una hora i mitja el murcià Carlos Alcaraz per 6-4, 6-1 i 6-2. L’alemany Alexander Zverev, quart cap de sèrie, també es va mostrar sòlid i va superar per 7-5, 6-2 i 6-3 el nord-americà Tennys Sandgren en 1h45. El suís Roger Federer, sisè favorit, no va voler ser menys i també va passar a la tercera eliminatòria en superar el seu rival en tres sets i en menys de dues hores (1h51). El suís va derrotar per 7-6 (1), 6-1 i 6-4 el francès Richard Gasquet.

Guanya i perd en dobles

En la modalitat de dobles, el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, quarts favorits, van debutar amb victòria en guanyar per 6-3 i 6-4 Lajovic i Sabanov. El barceloní Marc López i el toledà Feliciano López, per contra, van perdre a la primera per 5-7, 6-4 i 9-11 contra Goransson i Ruud.