Tennis

Granollers, a vuitens de dobles

Tennis. El barceloní i l’argentí Zeballos superen els germans Skupski. Paula Badosa també guanya en el quadre de dobles de Wimbledon fent parella amb Sara Sorribes

Marcel Granollers i Horacio Zeballos es van classificar per als vuitens de final del quadre de dobles de Wimbledon. El barceloní i l’argentí, els quarts favorits, van derrotar en tres sets i 2h45 de lluita els germans anglesos Ken i Neal Skupski, per 6-4, 6-7 (5) i 10-8. Albert Ramos i l’argentí Facundo Bagnis, amb qui feia parella, van ser derrotats pels segons favorits, els francesos Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut per 1-6 i 3-6 en 50 minuts.

En el quadre femení de dobles, Paula Badosa també va començar guanyant, i amb Sara Sorribes es van classificar per a la segona eliminatòria. L’empordanesa i la castellonenca van derrotar, per 6-4 i 7-5, la nord-americana Bernarda Pera i la neerlandesa Rosalie van der Hoek.

En el quadre masculí, Novak Djokovic va passar als vuitens de final en derrotar per 6-4, 6-3 i 7-6 (7) el nord-americà Denis Kudla, que venia de la prèvia. El serbi, primer cap de sèrie, només va patir en el tercer set i va remuntar un 0-3. El rus Andrei Rublev, cinquè favorit, va necessitar quatre sets (6-3, 5-7, 6-4 i 6-2) per derrotar l’italià Fabio Fognini (26). El castellonenc Roberto Bautista, vuitè favorit, també va passar als vuitens en superar per 7-5, 6-1 i 7-6 (4) l’alemany Dominik Koepfer.

Garbiñe Muguruza, l’onzena cap de sèrie, va quedar eliminada en el quadre femení en caure derrotada, per 5-7, 6-3 i 6-2, contra la tunisiana Ons Jabeur (21). La segona favorita, la bielorussa Aryna Sabalenka, no va tenir cap problema contra la colombiana María Osorio-Serrano i va guanyar per 6-0 i 6-3. La vuitena favorita, la txeca Karolina Pliskova, va superar per un doble 6-3 la seva compatriota Tereza Mastincova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)