Tennis

Federer guanya Norrie millorant sensacions i accedeix als vuitens de Wimbledon

“Estic feliç del meu joc. Aquest triomf em farà creure”. Un resum magnífic que il·lustra el sentiment de Roger Federer (6) a Wimbledon i dels seus fidels seguidors després de superar per 6-4, 6-4, 5-7 i 6-4 en dues hores i 34 minuts el perillós britànic Cameron Norrie (29), que s’ha despertat una mica tard, però que ha inquietat el geni de Basilea en tot el tram final del partit. El seu rival serà l’italià Lorenzo Sonego (23).

L’alemany Alexander Zverev (4), per la seva banda, ha tingut una feinada per doblegar el nord-americà Taylor Fritz (31) –6-7 (3), 6-4, 6-3 i 7-6 (4)– i se les haurà amb el canadenc Felix Auger-Aliassime, que s’ha beneficiat de la retirada de Nick Kyrgios. L’australià ha dit prou en el tercer set amb un problema abdominal (2-6, 6-1 i ret). Kyrgios, que portava més de quatre mesos sense competir abans d’aquest Wimbledon, s’ha fet mal a l’abdomen durant el primer set, però ha pogut continuar fins a emportar-se el parcial. No obstant això, ja tocat, ha cedit el segon set i ha plegat abans d’agreujar el problema. L’australià havia deixat una curiosa imatge abans del partit perquè es va oblidar al vestidor les sabatilles per jugar i es va disculpar amb el públic quan va plegar. Kyrgios ja havia assegurat abans del torneig que venia pràcticament de vacances i sense expectatives. Tot just va realitzar preparació prèvia al torneig i va completar una marató de cinc hores, dividit en dos dies en el seu debut, fet que no va ajudar al seu fràgil físic. Després de vèncer en tres parcials a l’italià Gianluca Mager, el seu cos va dir prou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)