Waterpolo

La selecció espanyola, amb vuit catalanes, guanya el bronze en l’europeu cadet

L’equip de Javi Aznar ha superat Grècia (9-6) en la pugna pel tercer lloc, amb 5 gols de la jugadora del CN Mataró Martina Claveria

La selecció espanyola, amb vuit jugadores catalanes, ha signat la medalla de bronze en l’europeu cadet (sub15) de Szentes (Hongria) després de superar el combinat grec per 9-6 en la pugna per la tercera plaça. Tot i l’equilibri inicial, el conjunt de Javi Aznar ha marcat diferències en la segona meitat (2-2, 3-3, 3-1 i 1-0). Martina Claveria (CN Mataró), amb 5 gols, ha estat la jugadora més determinant. També han marcat les jugadores del CE Mediterrani Ariadna Temprano, Carlota Peñalver i Itziar Almeda, a més de Margarita Peragón, del Concepción.

El conjunt espanyol havia perdut dissabte la possibilitat de lluitar pel títol en caure derrotat en la semifinal contra Rússia (8-11). En els quarts de final havia superat Croàcia (16-6) i en la fase de grups havia signat tres triomfs més contra els Països Baixos (10-3), Itàlia (5-13), Israel (14-7) i Sèrbia (19-2). A més de les golejadores d’avui, les altres catalanes en la convocatòria són: Rita Gurri, del CN Mataró, Itziar Martínez, del CN Sant Andreu, Daniel Quinzada, del CN Terrassa, i Estel Ramón, del Molins de Rei.

El títol ha estat pel conjunt amfitrió, Hongria, que s’ha imposat per un ajustat 6-7 a Rússia (2-0, 1-2, 2-4 i 1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)