Hoquei sobre herba

Tretze catalans convocats en la llista olímpica de Fred Soyez

En l’equip femení, Adrian Lock ha seleccionat set jugadores catalanes per als Jocs de Tòquio

Els seleccionadors espanyols Fred Soyez i Adrian Lock ja han fet pública la convocatòria per als Jocs Olímpics de Tòquio, amb àmplia representació catalana, especialment en el combinat masculí. A causa de la pandèmia, les convocatòries són de setze jugadors, més dos reserves i un porter suplent. Soyez ha inclòs en la llista titular a onze catalans: Quico Cortés, Josep Romeu i Pau Quemada, de l’Egara; Miqui Delàs, del Barça; Roc Oliva, David Alegre, Vicenç Ruiz i Xavi Lleonart, del RC Polo; Marc Sallés, Joan Tarrés i Marc Boltó, de l’Atlètic Terrassa. Els jugadors reserva són Llorenç Piera (RC Polo) i Albert Bertrán (Atlètic Terrassa). La selecció espanyola tancarà demà la seva concentració a València i després d’uns dies de descans es retrobaran a Madrid el 13 de juliol. A la capital espanyola faran un parell de partits amistosos contra els Països Baixos (14 i 15) abans d’emprendre el vol a Tòquio, el 17 de juliol.

Al seu torn, Lock ha convocat en l’equip titular a Berta Bonastre (Egara), Georgina Oliva i Carlota Petchamé (Junior), i Júlia Pons i Clara Ycart (CD Terrassa). Xantal Giné (RC Polo) figura com a suplent i Melani Garcia (RC Polo) com a portera reserva. El programa de la selecció femenina serà el mateix que el masculí, tot i que no s’ha anunciat cap més partit amistós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)