Més esport

BIKETRIAL

Catalunya domina a Prades

En la primera prova del mundial, Dani Comas venç el japonès Terai

En l'elit femenina, Mireia Abant derrota la seva germana Gemma

Catalunya es va reivindicar de la millor manera possible: amb victòries. En la primera prova del campionat del món de biketrial, celebrada aquest cap de setmana a Vilanova de Prades, els pilots catalans van demostrar la seva qualitat i es van imposar en diverses categories, entre aquestes l'elit, en què el gavanenc Dani Coma es va imposar al japonès Kazuki Terai, un dels millors del món de l'especialitat, que es veurà obligat a vèncer el català en la segona i definitiva prova que s'ha de celebrar el pròxim cap de setmana a la localitat italiana de Darfo Boario Terme.

Allà, Mireia Abant haurà de confirmar el seu triomf a Prades en la categoria femenina en una lluita aferrissada amb la seva germana Gemma. Les sabadellenques van mostrar el seu domini en una prova en què Carla Caballé va ser quarta. Tot resultats que van ajudar que Catalunya liderés la classificació per nacions, en què va superar els altres 12 països presents en la cita, entre ells Espanya. En la prèvia, els organitzadors confirmaven que les relacions entre l'associació catalana (reconeguda internacionalment) i la federació estatal són bones i que l'enfrontament beneficia el biketrial. Per ara, els catalans dominen. Armand Mollà, en la categoria júnior, en què ha debutat aquesta temporada, es va imposar, igual que en la categoria minime ho feia l'odenenc Bernat Seuba, que allarga el seu domini amb una actuació gairebé perfecta (només va penalitzar dos punts en tot el recorregut). En sèniors, d'altra banda, el pilot de Torredembarra Àngel Batlle va obtenir finalment la segona posició.


El duel amb Espanya no té color. Els pilots catalans s'imposen en quatre categories i són favorits a Itàlia

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)