Tennis

Djokovic continua intractable i ja és a semifinals de Wimbledon

Ha superat l’hongarès Fucsovics amb solvència (6-3, 6-4 i 6-4). El seu rival serà el canadenc Denis Shapovalov, que s’ha imposat a Karen Khatxanov en un partidàs (6-4, 3-6, 5-7, 6-1 i 6-4)

Novak Djokovic (1) ha superat amb solvència l’hongarès Marton Fucsovics (6-3, 6-4 i 6-4 en 2h16) i ja és a les semifinals del torneig de Wimbledon, amb la possibilitat ben oberta de segellar el tercer Grand Slam del curs, després d’haver vençut en l’obert d’Austràlia i a Roland Garros. El seu rival en semifinals serà el jove canadenc Denis Shapovalov (10), que s’ha imposat en un partidàs al rus Karen Khatxanov (25), per 6-4, 3-6, 5-7, 6-1 i 6-4 en 3h26 de joc.

El tennista serbi ha començat embalat i amb un tres i no res s’ha avançat amb un parcial de 5-0. El magiar no treia profit del seu servei i el número u en tenia prou en accelerar el joc en els punts decisius per dominar pràcticament a pler. Djokovic, però, ha abaixat la guàrdia i sense voler ha donat oxigen al seu rival. Fucsovics ha salvat dues pilotes de set amb el seu servei, dues més en el següent per anotar-se un break i encara una cinquena per aconseguir tres jocs consecutius (5-3). El tennista de Belgrad ja no ha fet més concessions i a la sisena ha pogut per fi rematar el primer set en 42 minuts. En tot cas, el partit havia entrat en un nou escenari de més igualtat. L’hongarès, més agressiu i desimbolt, oferia més resistència des del fons de la pista i el balcànic cometia més errades de les habituals. Tot i l’equilibri, la millor versió de Djokovic ha aparegut en el moment decisiu per trencar el servei del seu rival en el novè joc i rematar el set en el següent (6-4). El partit se li ha posat definitivament de cara amb un trencament en el primer joc del tercer set. El serbi n’ha tingut prou en conservar el seu servei per anotar-se el tercer parcial i segellar l’accés a la semifinal.