Tennis

Hurkacz capgira el guió

Tennis. El polonès barra el pas a Federer i jugarà les semifinals de Wimbledon contra Berrettini. Djokovic i Shapovalov s’enfrontaran en l’altra part del quadre

L’esperada final entre Novak Djokovic (1) i Roger Federer (6) a Wimbledon no serà possible perquè un jove polonès, Hubert Hurkacz (14), es va interposar en el camí del geni de Basilea en els quarts de final i li va infligir una contundent derrota, per 6-3, 7-6 (4) i 6-0. Federer, irrecognoscible, no es va trobar mai còmode amb el vent i les condicions de la pista i sempre va anar a remolc d’un jove de 22 anys que en cap moment va semblar impressionat ni per l’ascendència del rival, el seu ídol, ni per la magnitud de l’escenari, els seus primers quarts de final d’un Grand Slam. A un mes de fer 40 anys, s’haurà de veure si el jugador suís, vuit vegades campió a l’All England Club, torna a la pista dels seus majors èxits. El rival de Hurkacz en les semifinals serà l’italià Matteo Berrettini (7), que es va imposar al canadenc Félix Auger-Aliassime (16), per 6-3, 5-7, 7-5 i 6-3.

En l’altra part del quadre, Novak Djokovic (1) va complir un altre dia a l’oficina i, amb un exercici de pragmatisme i sense prendre riscos innecessaris, es va desfer amb solvència de l’hongarès Marton Fucsovics, per 6-3, 6-4 i 6-4. Molt més igualat va ser l’altre duel de quarts de final, en què el canadenc Denis Shapovalov (10) va veure recompensada la seva major determinació i ambició per superar el rus Karen Khatxanov en cinc sets (6-4, 3-6, 5-7, 6-1 i 6-4) en un partidàs, el més disputat de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)