Waterpolo

Dotze catalanes, seleccionades per als Jocs

En la llista de David Martín hi ha set jugadors catalans. Els joves Elena Ruiz i Unai Aguirre són les principals novetats de les convocatòries olímpiques

Els seleccionadors espanyols de waterpolo, Miki Oca i David Martín, han fet públic avui la convocatòria dels equips femení i masculí que competiran en els Jocs Olímpics de Tòquio amb àmplia representació catalana. De fet, de les tretze escollides, dotze són catalanes: Maica García, Laura Ester, Judith Forca i Irene González, del CN Sabadell; Anni Espar, Marta Bach i Maria Elena Sánchez, del CN Mataró; Bea Ortíz i Paula Leitón, del CN Terrassa; Roser Tarragó i Clara Espar, del CE Mediterrani; i la gran novetat, la jove jugadora del CN Rubí Elena Ruíz, de la generació del 2004. Completa la convocatòria la veterana jugadora madrilenya Pili Peña (CN Terrassa).

En la selecció masculina també hi ha majoria de jugadors catalans: Dani López Pinedo, Álvaro Granados, Marc Larumbe i Blai Mallarach, de l’Atlètic Barceloneta; Unai Aguirre i Roger Tahull, del CN Barcelona; i Bernat Sanahuja, del CN Sabadell. La selecció la completen els jugadors de l’Atlètic Barceloneta Felipe Perrone, Alberto Munárriz, Fran Fernández, Marc Famera, Miguel de Toro, Alejandro Bustos. En tot cas, els 26 seleccionats, dones i homes, competeixen tots en clubs catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)