Waterpolo

La selecció espanyola, amb vuit catalans, subcampiona d’Europa cadet

L’equip de Víctor González ha perdut la final contra Hongria (10-5)

La selecció espanyola cadet, amb vuit jugadors catalans a les seves files, ha assolit el subcampionat d’Europa a Loulé (Portugal) després de perdre la final contra Hongria (10-5). El conjunt de Víctor González ha mantingut l’equilibri en el primer quart (3-2), però a partir del segon el combinat magiar ha pres la iniciativa (4-1, 2-0 i 1-1) per acabar emportant-se el títol. Els golejadors per part de l’equip espanyol han estat: Saúl Granados (2), Tomas Perrone, Biel Gomila i Agustí Feliu. Els jugadors catalans que conformen la selecció són: Ferran García, Carles Núñez i Marc Rodríguez, del CN Mataró; Unai Lema i Tomas Perrone, de l’Atlètic Barceloneta; Dorian Acuña i Daniel Díaz, del CN Terrassa; i Biel Gomila, del CN Catalunya.

Per arribar fins a la final, el conjunt espanyol havia superat a Croàcia (10-8) en les semifinals i a Sèrbia en els quarts de final (8-9). En la fase de grups, també s’havien mostrat intractables amb triomfs sobre Romania (10-9), Itàlia (11-10) i Malta (14-8).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)