Handbol

Jordi Ribera convoca sis catalans per als Jocs de Tòquio

Els seleccionats són Viran Morros, Antonio García, Adrià Figueras, Ferran Solé, Aleix Gómez i Valero Rivera, que figurarà con a reserva. Joan Cañellas és baixa per lesió

El tècnic sarrianenc Jordi Ribera ha fet pública la llista de setze seleccionats per als Jocs Olímpics de Tòquio, en què hi figuren sis catalans: Viran Morros, Antonio García, Adrià Figueras, Ferran Solé, Aleix Gómez i Valero Rivera, que ocuparà la plaça de reserva. A última hora ha caigut de la llista Joan Cañellas, que es va lesionar en l’últim partit de preparació contra Portugal. Entre els convocats també hi figuren els jugadors del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, Ángel Fernández, fitxat pel curs vinent, i Raúl Entrerrios, que tancarà la seva etapa com a jugador a Tòquio.

Carlos Viver només convoca Eli Cesáreo

També ha anunciat la selecció per als Jocs, el tècnic vallesà Carlos Viver, que ha convocat a una sola jugadora catalana, la pivot del Super Amara Bera Bera Eli Cesáreo. La vallesana Kaba Gassama ha caigut de la llista i la portera del KH-7 BM Granollers Nicole Wiggins figurarà com a reserva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)