Handbol

El tercer curs a Plata del Sarrià ja té camí

Handbol. L’equip de Josep Espar començarà a casa l’últim cap de setmana de setembre

La tercera temporada de la Unió Esportiva Sarrià a Plata començarà el darrer cap de setmana de setembre (dia 25o 26) al pavelló de la UES contra el Sant Quirze, un dels equips acabats de pujar. L’equip vallesà és un dels quatre catalans del grup en què hi ha l’equip que entrenarà Josep Espar –Barça B i Esplugues, que també ha pujat, completen la nòmina– i els clubs del País Valencià (Alacant i Port Sagunt), les Illes (Eivissa), Castella (Ciudad Real) i Andalusia (Màlaga i Còrdova) tanquen un dels dos grups amb els què es torna a estructurar la segona categoria de l’àmbit estatal.

La primera fase s’acaba el 27 de febrer de l’any que ve, amb el Ciudad Real a Sarrià de Ter. Aleshores els cinc primers de cada grup lluiten per l’ascens en una segona fase, i els altres cinc, per la permanència juntament amb els de l’altre grup i els enfrontaments directes arrossegats d’una fase a l’altra.

Els socis, citats demà

El club celebra demà a la nit (21.30 h) la seva assemblea general de socis, en què s’exposarà la situació del Sarrià, es valorarà el curs passat i s’explicarà el projecte per a aquesta següent temporada, la tercera del club amb el primer equip a Plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)