Halterofília

Desapareix un atleta de l’equip olímpic d’Uganda al Japó

No s’ha presentat per fer-se els test diaris contra la Covid-12 i no està a l’habitació

Un atleta de l’equip olímpic d’Uganda, que ja està concentrat a l’oest del Japó, ha desaparegut. Els funcionaris de la localitat de Izumisano, a la prefectura d’Osaka, on la delegació africana té l’allotjament i les instal·lacions d’entrenament, han notat l’absència de l’aixecador de peses Julius Ssekitoleko, de 20 anys, quan no s’ha presentat per lliurar el test diari de la Covid-19 requerit. L’han anat a buscar a la seva habitació, no hi era i s’ha notificat a la policia. Segons han confirmat els seus companys ahir a la nit estava a la seva habitació.

És un dels nou esportistes de l’equip que van haver d’estar en aïllament després que es van detectar dos casos positius a l’arribada de l’equip al Japó el passat 19 de juny. Cada dia continuava fent-se els tests estipulats en la normativa anticovid de Tòquio 2020, i tots havien donat negatiu.

L’estricta normativa elaborada per la celebració dels Jocs de Tòquio al mig de la pandèmia prohibeix als esportistes o altres participants en l’esdeveniment desplaçar-se a cap lloc que no sigui el seu hotel, el seu lloc d’entrenament o localitzacions prèviament aprovades per l’organització.

Per altre banda el tennista australià Alex de Minaur, de 22 anys i 17è del rànquing mundial, ha donat positiu de la Covid-19 a Espanya, on resideix, i serà baixa pels Jocs de Tòquio. Havia de jugar els individuals i els dobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)