Golf

Collin Morikawa s’estrena en l’obert britànic

El jove californià de 24 anys ha pres el lideratge al sud-africà Louis Oosthuizen, que no ha tingut el seu millor dia i s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc, empatat amb el basc Jon Rahm

Vencedor de la PGA del 2020, el jove nord-americà Collin Morikawa, de 24 anys, ha conquerit l’obert britànic en la seva estrena en el torneig. El californià ha igualat el sud-africà Louis Oosthuizen a partir del quart forat, en el setè ha pres el lideratge en solitari i amb un joc molt consistent i sense errades ja no l’ha abandonat fins a completar la volta final amb 66 cops (-4). Amb una targeta total de 265 cops (-15), Morikawa ha avantatjat amb dos impactes el seu compatriota Jordan Spieth (-13) i en quatre el basc John Rahm (-11). Tots dos han signat també una volta final amb 66 cops. El jugador basc, que ha recuperat el número u mundial, compartirà el tercer lloc amb Oosthuizen, líder des de la primera jornada, però que en la cloenda no ha pogut mantenir el nivell (71).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)