Handbol

Barcelona no serà una de les seus del mundial femení 2021

Es redueix el nombre de ciutats, i el Palau d’Esports de Granollers també acollirà la fase final

El comitè organitzador del mundial femení del 2021 ha decidir reduir el nombre de seus de la competició degut a la pandèmia a només quatre, Barcelona n’ha quedat fora i Granollers s’hi manté i agafa més protagonisme. Les quatre seus que es mantenen del mundial que s’iniciarà el 2 de desembre són: Granollers, Torrevella, Llíria i Castelló. El comitè organitzador ha dit en un comunicat que pren aquesta mesura per limitar i evitar els desplaçaments de l’engranatge organitzatiu.

La seu de Granollers serà també serà l’encarregada d’acollir el cap de setmana final del mundial i el Palau d’Esports de Granollers substituiria com a escenari de la ronda final a Palau Sant Jordi de Barcelona. En el comunicat el Comitè Organitzador i la Federació Espanyola d’Handbol han agraït a Barcelona el seu esforç i dedicació, i sobretot la seva compressió davant aquesta decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)