Tennis

Badosa jugarà contra la francesa Mladenovic en el seu debut en els Jocs

S’han enfrontat una vegada amb triomf per l’empordanesa

Paula Badosa debutarà contra la francesa Kristina Mldenovic en la primera eliminatòria del torneig de tennis dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La jugadora de Begur, 29 del rànquing mundial, només ha jugat una vegada contra la francesa, 63 del món, i la va guanyar. Va ser aquest mateix any en els quarts de final del torneig de Lió. La número 1 del món, l’australiana Ashleigh Barty jugarà el primer partit contra la valenciana Sara Sorribes, mentre que la segona cap de sèrie , la japonesa Naomi Osaka, s’entrenarà contra la xinesa Saisai Zheng.

En la modalitat de dobles Paula Badosa i Sara Sorribes jugaran el seu primer partit contra les mexicanes Giuliana Olmos i Renata Zarazua.

En el quadre masculí, el primer cap de sèries, el serbi Novak Djokovic, s’estrenarà contra el bolivià Hugo Dellien, mentre que el segon favorit, el rus Daniil Medvédev jugarà el primer partit contra kazakh Alexander Bublik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)