Natació

Mireia Belmonte, a la final de 400 m estils amb el quart millor registre (4:35.88)

Amb un crol espectacular, la nedadora badalonina ha superat l’hongaresa Katinka Hosszu en el tram final

La badalonina Mireia Belmonte, tot i la incertesa amb què arribava a Tòquio, s’ha guanyat la plaça per a la final de 400 m estils amb la quarta millor marca de les participants (4:35.88). Belmonte ha plantejat la prova de menys a més i amb un crol espectacular ha superat l’hongaresa Katinka Hosszu (4:36.01) en el tram final per arribar tercera de la seva sèrie, i acreditar el quart registre en el global de les eliminatòries. La millor marca ha estat per a la nord-americana Emma Weyant (4:33.55), que ha pres el lideratge des del parcial d’esquena, seguida per la britànica Aimee Willmott (4:35.28). El tercer millor registre ha estat per la japonesa Yui Ohashi, la guanyadora de la segona sèrie (4:35.71).

Pons rebaixa el rècord, però es queda fora de la final

En els 400 m estils masculins, el solleric Joanllu Pons (CN Sant Andreu) ha guanyat la seva sèrie i ha establert un nou rècord d’Espanya (4:12.67), però amb el quinzè millor registre no ha estat suficient per accedir a la final. Pons havia signat l’anterior plusmarca espanyola en el mundial de Gwangju amb els 4:13.30 que li van servir per ocupar el quart lloc de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)