Rem

Aina Cid i Virginia Díaz es classifiquen per a la final del dos sense

Tercer lloc per a l’ampostina Aina Cid (CN Amposta) i la cantàbrica Virginia Díaz en la segona semifinal del dos sense, la mateixa posició que van aconseguir en la primera eliminatòria, que permet al bot entrenat pel tortosí Xavi González, bronze en l’europeu i or en la copa del món, classificar-se per a la final. Cid i Díaz han anat de menys a més i després de fer el pitjor temps en els primers 500 metres i creuar els mil encara en la sisena posició, amb el cinquè, han estat les millors en la segona meitat de la regata per situar-se de seguida en el tercer lloc i mantenir-lo fins el final. Les neozelandeses, campiones del món i grans favorites a l’or, Grace Prendergast i Kerri Gowler, han estat les millors –igual que en la sèrie de diumenge en què també van coincidir amb l’ampostina i la cantàbrica– i el segon lloc ha estat per a les russes Vasilisa Estepanova i Elena Oriabinskaia.

Manel Balastegui (CN Banyoles) i Caetano Horta remara la final B de doble scull. El bot que entrena el banyolí Carles Grabulosa havia accedit a la semifinal mitjançant la repesca i i ha acabat cinquè, a dos segons dels tercers. Javi Garcia i Jaime Canalejo, entrenats pel coordinador de la Federació Espanyola de Rem, Dani Rodríguez, sí que s’han classificat per a la final A, després de ser a semifinals després de la repesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)