Natació

Jessica Vall passa a la semifinal dels 200 m braça amb el desè temps

Marina Gracia ha quedat eliminada amb el 22è registre

Jessica Vall s’ha classificat per la semifinal dels 200 m braça mentre que Marina Garcia ha quedat eliminada. Les catalanes han disputat la tercera sèrie i Jessica Vall ha acabat tercera amb un temps de 2:23.31 després de fer una bona segona meitat de prova. Marina Garcia no ha pogut estar en les seves marques i ha sigut cinquena amb 2:26.21.

El temps de Jessica Vall ha sigut el desè millor de totes les participants i ha estat entre les setze que aquesta propera matinada disputaran les semifinals. Marina Garcia ha fet el 22è temps. El millor registre ha sigut per la sud-africana Tatjana Schoenmaker que en la quarta sèrie ha fet 2:19.16, nou rècord olímpic, i s’ha quedat a només cinc centèsimes del rècord mundial (2:19.11).

En les eliminatòries de 100 m lliures la castellonencs del CN Sant Andreu, Lidón Muñoz, ha sigut quarta amb la seva sèrie amb 54.97 i ha acabat la 27a del total, fora de les places de semifinal. L’australiana Emma McKeon ha batut el rècord olímpic amb 52.13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)