Handbol

Viran Morros serà baixa pel que resta dels Jocs

El jugador català de la selecció espanyola va patir una lesió al bíceps femoral de la cama dreta en el partit contra el Brasil

El barceloní Viran Morros, un baluard en els esquemes defensius de la selecció de Jordi Ribera, serà baixa per lesió pel que resta del torneig olímpic dels Jocs de Tòquio, segons ha anunciat a través d’un comunicat la Federació Espanyola d’Handbol. Viran es va haver de retirar en la segona part del partit contra el Brasil amb evidents molèsties físiques després de lluitar per una pilota dividida i amb la posterior ressonància magnètica s’ha pogut constatar que té una lesió en el terç mitjà del bíceps femoral de la cama dreta amb afectació múscul-tendinosa. Davant d’aquest contratemps, el cos tècnic de la selecció està valorant quin serà el seu jugador substitut. Segons la reglamentació de la IHF es pot escollir entre la llista de 28 jugadors que es va oferir en la prèvia del torneig. Viran, en tot cas, continuarà amb el grup per començar la seva recuperació. El proper partit de la selecció espanyola serà demà contra França (7.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)