Vela

Sílvia Mas i Patricia Cantero ja són setenes en el 470

Els regatistes catalans de la classe 470 estan ben situats i mantenen aspiracions de lluitar pels respectius podis. En 470 femení, la masnovina Sílvia Mas (CN El Masnou) i la canària Patricia Cantero han acabat terceres i sisenes les proves d’avui i ja són setenes en la general. Dimecres ocupaven la setzena posició. En el 470 masculí, Jordi Xammar (CN Garraf) i el gallec Nico Rodríguez –primers del rànquing mundial i plata en el darrer europeu han estat desenes– han estat desens i sisens en la tercera i la quarta regates i són setens en la general. El primer dia eren tercers.

En Nacra 17, embarcació de tipus catamarà, el barceloní Florián Trittel (CN El Balís) i la canària Tara Pacheco són sisens en la general després d’haver signat una bona jornada amb un desè lloc, un sisè i un tercer i es mantenen de ple en la lluita quan ja s’han fet sis regates.

En la classe làser radial, la regatista de Sant Cugat Cristina Pujol (CN Port d’Aro) ha estat 30a i 33a en les proves disputades i és 25a en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)