Patinatge

El CPA Olot hi posa el colofó, a Barris Nord

Patinatge artístic. Catorzè títol europeu per al club garrotxí, amb el CPA Girona tercer

El CPA Olot torna a ser campió d’Europa de grups xou i precisió en la modalitat de grups grans, amb el seu triomf en la cita disputada a Barris Nord, marcada per la novetat que es permetia l’entrada –limitada– de públic.

La coreografia Trampa mortal va ser la darrera a aparèixer al parquet lleidatà i el conjunt de Ricard Planiol i Ester Fàbrega hi van posar el colofó alçant el títol continental per catorzè cop. En declaracions a Xala, Planiol va posar en valor la pressió i les ganes de l’equip garrotxí i Fàbrega va recordar les condicions en què havien hagut de preparar la cita. Les olotines van obtenir 135.400 punts.

El CPA Girona, darrer campió d’Europa el 2019 a Reggio Emilia, va acabar tercer amb 128.100 darrere el Sho Roller Team italià (128.500) amb Ella.

El CP l’Aldea va ser campió en júnior i grups petits. El CPA Olot i el CPA Girona van completar el podi català en júnior mentre que en grups petits l’equip tarragoní va ser l’últim a sortir i va superar el Roma Roller Team. El CPA Tona va ser quart. En quartets, títol per a l’Artístic Skating Cunit en sènior i plata per a l’ASPA Lliçà de Vall en júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)