Handbol

La selecció espanyola tanca la fase de grups amb un triomf convincent contra Argentina (36-27)

Les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han impulsat el joc del conjunt de Jordi Ribera, que en els quarts de final s’enfrontarà a Suècia

La selecció espanyola ha tancat la fase de grups amb un triomf contundent contra Argentina (36-27). Amb la incorporació de Miguel Sánchez-Migallón per cobrir la baixa de Viran Morros, l’equip de Jordi Ribera ha guanyat consistència defensiva i ha recuperat sensacions després de la derrota contra França (36-31). El conjunt espanyol, que ja tenia la segona plaça assegurada, s’enfrontarà en els quarts de final a Suècia, tercera del grup B després de la victòria d’avui contra Dinamarca (33-30).

Les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals (9 aturades i un 47% d’encert), han impulsat el joc del conjunt espanyol a la primera meitat, que amb sortides al contraatac ha segellat un primer parcial de 12-5. L’equip argentí ha aprofitat un parell d’exclusions i la momentània pèrdua de fiabilitat hispana en atac per retallar diferències (14-11). El temps mort de Jordi Ribera ha servit per tornar a redreçar el rumb i tornar a ampliar la renda després d’un gol d’Adrià Figueras de contraatac a l’últim instant (17-12).

En la segona meitat, la defensa 5-1 de l’equip de Ribera i uns minuts estel·lars d’Adrià Figueras, amb gols des de l’extrem, el pivot o a porteria buida ha tornat a eixamplar les diferències (22-15). El conjunt argentí, sense el seu director de joc Diego Simonet, no ha tingut capacitat de canviar el rumb del partit i en l’intercanvi de gols Espanya ha ampliat la renda fins al 36-27 final. Els màxims anotadors del partit han estat els extrems vallesans Aleix Gómez (6 gols) i Ferran Solé (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)