Atletisme

Sifan Hassan guanya en els 5.000 m el primer dels tres títols als quals aspira a Tòquio

La neerlandesa Sifan Hassan ha segellat en els 5.000 m el primer dels tres títols olímpics als quals aspira en els Jocs de Tòquio. Els altres dos són els de 1.500 m –ja està classificada per a les semifinals– i els 10.000 m. Hassan s’ha mantingut en tot moment en segon terme, però amb una última volta espectacular ha aparegut en escena per avançar a les seves dues grans rivals, la kenyana Hellen Obiri, i l’etíop Gudaf Tsegay, per emportar-se el primer or amb un registre de 14:36.79. Obiri ha estat segona (14:38.36) i Tsegay tercera (14:38.87).

El Bakkali, campió en obstacles

Pel que fa a la final de 3.000 m obstacles, la victòria ha estat per al marroquí Soufiane El Bakkali, que ha acabat amb el domini kenyà en les nou últimes edicions de la prova. L’etíop Lamecha Girma ha accelerat el ritme de la cursa abans del segon quilòmetre (5:35.7) i ha mantingut el lideratge fins als últims 200 metres, en què el Bakkali ha fet valer la seva major velocitat per emportar-se l’or. El marroquí ha vençut amb 8:08.90, seguit per Girma (8:10.38) i Benjamin Kigen (8:11.45), l’únic kenyà en el podi olímpic.

Or en disc per a Valarie Allman

La nord-americana Valarie Allman ha guanyat el títol del concurs de llançament de disc (68,98 m), una prova que s’ha hagut d’aturar d’un gairebé una hora per culpa d’un fort xàfec que ha caigut sobre la capital nipona. L’han acompanyat en el podi l’alemanya Kristin Pudenz (66,86 m) i la cubana Yalme Pérez (65,72 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)