Vela

Sisena posició de Trittel i Pacheco en el Nacra 17

Vela. Xammar i Rodríguez iniciaran tercers la Medal Race de 470 masculina

El barceloní Florian Trittel i la canària Tara Pacheco van acabar en la sisena posició i es van emportar el diploma olímpic en la classe Nacra 17. En la Medal Race van ocupar la setena plaça i van baixar un lloc en la general. El barceloní i la canària tenien alguna possibilitat de lluitar per la medalla de bronze, però en cap moment van estar entre els primers llocs en l’última regata.

En la classe 470 masculina, el barceloní Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez van perdre una posició en la general i iniciaran la regata de la lluita per les medalles en el tercer lloc. En les dues regates d’ahir van ser cinquens i setens, i els suecs els van superar. En la mateixa classe femenina, Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero van acabar en l’onzena posició de la general, després de fer un primer i un desè lloc en les dues darreres regates. Van quedar fora de la regata per les medalles que disputen els 10 primers.

El balear Joan Cardona va guanyar la medalla de bronze en la classe Finn, mentre que en la classe 49er FX, tant masculina com femenina, els espanyols tenien possibilitats de pujar al podi i els dos van acabar quarts.