Handbol

El Fraikin Granollers jugarà a casa els dos partits de la primera eliminatòria europea contra el Prolet 62

L’equip vallesà i el macedoni acorden que tant l’anada com la tornada de la lliga europea EHF es disputi al Palau d’Esports, el 3 i 4 de setembre

El BM Granollers i el Prolet 62, de Macedònia, han arribat a un acord per disputar els dos partits de la primera eliminatòria de la lliga europea EHF al Palau d’Esports de la capital vallesana. L’anada es jugarà el divendres 3 de setembre (19 h) i la tornada l’endemà, dissabte 4 (17.30 h) en el mateix escenari.

L’equip vallesà va començar la pretemporada dilluns, després d’haver passat les proves mèdiques habituals i d’haver passat els test d’antígens corresponents. El primer entrenament del Fraikin el va dirigir Pablo Larrumbide, que va substituir a Antonio Rama per motius personals. Les principals novetats van ser la incorporació de Joan Amigó, que es va exercitar amb els seus nous companys, el protagonisme de Víctor de Sande, que ja és jugador del primer equip, i la presència dels joves jugadors de la base Dídac Romero, Marc Vega, Pol Varela, Biel Valera, Gerard Domingo, Iker Zudaire, Óscar Mainar i Josep Armengol. Els internacionals Rangel Luan (Brasil) i Antonio García (Espanya) van ser les absències de la primera sessió d’entrenament i s’incorporaran a l’equip després de la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio.

El KH7 BM Granollers de Salva Puig, en marxa

Per part del KH-7 BM Granollers, Salva Puig va dirigir també dilluns la seva primera sessió com a tècnic de l’equip femení. En aquest primer dia de feina va destacar la presència de la nova incorporació Maria Monllor i de les jugadores del segon equip Andrea Cobo, Paula Milagros, Yumi Tamada, Manuela González, Anna Colomer, Laia Moragues i Dana Aguiar. No va ser el cas de Caroline Dias, Nicole Wiggins (Espanya) i Giulia Guarieiro (Brasil) que s’incorporaran a l’equip més endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)